naplemenet
mindig azt hisszük, hogy máshol jön fel a nap mint ahol lenyugszik....ez így is van. Azaz minden csak a megfigyelési pont kérdése, mert ugye ha keletről nézzük akkor tényleg nyugaton nyugszik, de mi van akkor ha nyugatról nézzük....?

2005. november 08. írta martin
hozzászólások (0)

mindenki a fedélzetre
van egy budapesti fürdő amely nem csak a tehetőseket szolgálja ki, hanem a szegényebb hontalan embereket is .... fantasztikus gyógyfürdő érdemes megtekinteni mindkét arcát alacsony vízállás esetén.....

2005. szeptember 13. írta martin
hozzászólások (0)

a kert
ez kikikikívánkozott, és keveset de golfoztam a nyáron ezt a mini félét..... most még válogatom a képeket aztán rakok még fel mert csuda szép a világ :::)

2005. szeptember 09. írta martin
hozzászólások (0)

lebegés
Tűzraktár, a hely ahol minden nap születik valami..... ez nem reklám, hiszen nem pénzes a belépő. csak olyan nyár esti befogadós...

ezek a képek egy előadás próbáján készültek, a tér inspirálta darabot 3 leányzó vitte színre nagy szívvel,: egy volt a színen nagy bátorsággal a levegőben először..., egy mindenhol szeretettel és szigorral, egy pedig a virágokkal és velünk nagy odafigyeléssel...a szín jól sikerült és most a képek....

2005. augusztus 11. írta martin
hozzászólások (0)

tóságosan szép
ez pedig az Éva képe az Öreg tóról .... amely lehet hogy sekély egy kicsit.....de jó nedves lesz tőle az ember bőre. az pedig nem árt mostanában.

2005. július 19. írta martin
hozzászólások (0)

talpalatnyi
aszfaltdzsungel

2005. július 19. írta martin
hozzászólások (0)

kerekezz
tekerd meg mert így gyorsabb, de nem ez a lényeg hanem hogy jó.....neked, nekünk és a többi élőlénynek ......és legyen kerék a világ.


2005. július 19. írta martin
hozzászólások (0)

harmonikaszó
a harmonikaszó valahogy visszarepít a gyermekkorba, gondtalanság vidámság árad belőle, és igen . A Baross utca sarkánál csapott meg a hang, vidám fuvallat volt ez, szinte nem is hittem a fülemnek.. ki az honnan jön itt a kereszteződés közepén, nem értettem, aztán megvan ez hihetetlen egy gyermek mosolygó arccal küldi és ez sokaknak örömet okozott .....nekem is.


2005. július 13. írta martin
hozzászólások (0)

kanyar
csicseregnek a madarak, csikorognak a gumik....ébresztő egy torpedó betalált, ébredtünk amire még egy mitfárer sem számít a pilóta elvesztette uralmát az amúgy stabilra tervezett volt NDK csoda felett.
És igen csoda mert visszabillent, felsöpör, berakja a tetőt ami csak pár méterre repült (biztonsági okokból), indít és már megy is tovább....
Igen az élet nem állt meg csak az autó....

2005. június 25. írta martin
hozzászólások (0)

I love Budapest
azért "mindenhol jó - de legjobb máshol"


2005. június 16. írta martin
hozzászólások (0)

miniatüralisták
de hát mindenkinek van valami a zsebében , akinek semmi annak is legalább egy lyuk. Vagy van úgy hogy szeretnénk valamit elvinni valahonnan de nem fér el a zsebünkben, egy autó, vagy egy éb. Nos ilyenkor jól jön aha... miniatüralisták vagyunk és tudjuk jól hogyan férhetne bele a zsebünkbe ez vagy az....

2005. június 13. írta martin
hozzászólások (0)

kádon luk
a lefolyóban örvénylő víz forgását a mindenkori földrajzi elhelyezkedés határozza meg. Az egyenlítő vonalában például semerre nem forog azaz lezubog csak, az északi féltekén az óra járásával egyező a déli féltekén az ellenkező irányba forogva folyik le.2005. június 10. írta martin
hozzászólások (0)

Jászai break
ez a szép Budapest ...nyári break a lemenő nap beszüremlő sugarainál zenére éhes és pörgésre kész fiatalok a Jászai aluljáró forgatagát képesek átváltoztatni statikus álapottá amelyben elernyed az ember és összerándul egy egy taktusnál.2005. június 09. írta martin
hozzászólások (0)

pálma
kedves emberek, mentsük meg a Füvészkertet ... nem is hiszi el az aki még nem volt, hogy a VIII. ker.-ben ilyen is van. Fantasztikus növényvilág, állatok (pl. mókus szabadon ) és az egész hangulat ....hát megéri megnézni.
A belépőd biztosítja a fenntartást és a fennmaradást. Az hogy nincs szemét remélhetőleg rajtunk az odalátogatókon is múlik. A Havi belépővel pedig akár minden nap kilátogathatunk a gyermekekkel egy tényleg egészséges környezetbe. ( szemét és kutyapiszok nélkül )
Csak vigyázzunk rá !!!!

1083 Budapest, Illés u. 25

A kert nyitva:
Minden nap 9-tõl 17 óráig

Az üvegházak nyitva:
9-tõl 12 óráig és
13-tól 16 óráig

Füvészkert


2005. május 30. írta martin
hozzászólások (0)

grafisták
Szeretem a grafitit, (lehet, hogy sokaknak rossz érzése támad, mert itt-ott mindenhol eláraszt a szemét primitívebb és gyorsabb mása aljassuttyógrafiti avagy hogyan hagyhatunk magunk után egy kis nyomot- nos csapjuk taknyunkat a falra és máris kész) a színek orgiáját a vad burjánzó képzelet kivetülését a sikátorok rideg külvárosi részek szivárványait.

2005. május 27. írta martin
hozzászólások (0)

kaloda
ma már nem ezt az egyszerű ám roppant mód eltalált szerkezetet használják az emberek kínzására, fejlődünk .....ma már kerékbilincs, fotó, ellenőrök mindenhol. Van jegyed, pénzed, türelmed ? Ide vele...

2005. május 22. írta martin
hozzászólások (0)

mátra de magas
a természetnél nincs tökéletesebb és lenyűgözőbb..., ezen a szép hosszú hétvégén találkoztunk óriási egymást átkaroló zöld gyíkokkal, siklómozgású foltos szalamadrákkal, akkora hangyákkal hogy csak na ( nem is tudom mennyi hangya lehet a földön), szépséges zöld mohákkal, kövirózsák és pozsgások hadával, páfrányrengetegben törtünk utat, hatalmassá változott patakmederben hitetlenkedve néztük a víz nyomát...aki nem hiszi, járjon utána.

2005. május 16. írta martin
hozzászólások (0)

Lajkóék
Lajkó koncert a Bakáts téren- hát kérem szépen minden elmúlt ezen az estén és lehet mondani szép számú közönség révedt el a tér fogcsikorgató hidegében. Legyen még ilyen enyhe telünk.


2005. május 09. írta martin
hozzászólások (0)

R-kély
nehogymá aszigye valaki nálunk nincsenek komoly erkélyek, igenis vannak ime az első...

2005. május 09. írta martin
hozzászólások (0)

ég a kékben, kék az égben
nos itt a bizonyíték, hogy a felhőknek is van családjuk......

2005. április 26. írta martin
hozzászólások (0)

mi is vagyunk gyerekek
én is szeretem a tejbepapit, szeretek játszani és szeretnék iskolába járni, mert ugye tanulni jó újra és újra... azt hiszem a gyermekkor fantasztikusan kreatív korszak, csak meg kell mutatni a lehetőségeket....ennyi az egész . minél szabadabban és sokszínűbben tegyük ezt .... éljenek a gyerekek akiktől tanulni lehet.

2005. április 26. írta martin
hozzászólások (0)

nagytestvér
Talán ... nem a legjobb kép magamról(archív), de óvatosságból lehetőleg kevesebbet időzzünk a gép előtt....amennyiben mód van rá.

Szépen süt a napocska.

2005. április 24. írta martin
hozzászólások (0)

rétegek
Ó azok a rétegek .... mennyei rétegek.
Virtuális világképek a valóságban sorozatomat az elme bajnokságának tekintem és rögtön lövök...

Tenyérnyi életképek az agy bugyraiban.


2005. április 18. írta martin
hozzászólások (0)

linkajánló külön.
jó pólóbolt

Photonet oldalai

Fotoklikk

Fotóvilág

Fotóház

Lumen

Amalgám

Green
2005. április 11. írta martin
hozzászólások (0)

a pénz nem boldogít csak nagyon megnyugtat
2005. április 11. írta martin
hozzászólások (0)

feketén-fehéren
most még két kép a (nekem új) fekete-fehér eljárással. (azt hiszem gyakrabban csinálom majd ...)

2005. április 10. írta martin
hozzászólások (0)

szép hazánk
közel voltunk,..mégis távol voltunk szép volt tán igaz se volt...mint a mesében.

Málnaszörp árus néni a kapuban, mimóza a melegházban, fantasztikus növényvilág amerre a szem ellát. Ha meg akarjuk nézni honnan jött Ádám és Éva akkor irány Vácrátót.

2005. április 10. írta martin
hozzászólások (0)

egy jó nap
azt hiszem legjobb lehet a dzsungelben élni .....emberek vissza a fára ....mentsük meg kis bolygónkat......nos szerintem aki nem érzi jól magát a természetben és nem érez felelősséget iránta az vagy nagyon beteg ember vagy ufo azaz földönkívüli. Nemrégiben láttam egy táblát, amin ezt olvastam:"ezen a helyen értelmes ember nem szemetel, a többieknek pedig tilos" ennyit erről..........

2005. április 09. írta martin
hozzászólások (0)

a Pápa eltávozott
Nagy veszteség ért mindenkit a világban, a vatikáni egyházfő eltávozott .
Noha nem vagyok hívő mégis hiszem, hogy az egyházra szüksége van a világnak, II. János Pálnak pedig óriási szerepe volt abban hogy ezt megvalósítsa. Nagy ember és vezető volt nem szabad elfelednünk szavait.
2005. április 03. írta martin
hozzászólások (0)

ez őrület
talán elég annyit mondanom : egyesem sem volt .....ajajaj nagyobb az esélyem arra hogy rám zuhan egy leselejtezett műhold......2005. április 03. írta martin
hozzászólások (0)

lábaszára-talpahossza
A gyerekek lába manapság sokkal nagyobb, mint mondjuk 83 éve, én a minap találkoztam egy 17 éves fiatalemberrel, akinek 50 es lába volt. Derék dolog, ez pont 7 számmal nagyobb mint az ideális. Bizonyos szempontból akármekkora is lehetne. Ideális vagy sem mindenesetre ezeket a számokat senki se játssza meg rajtam kívül a lottón mert nem akarok osztozkodni az 5 ösön.

2005. március 30. írta martin
hozzászólások (0)

madár ez is
nem csoda a madarak fotózása nehéz feladat.... de ha jobban összebarátkozunk, vagy ha elbújunk a fészekben, akkor sima ügy .
Érdemes figyelni őket fantasztikusan légies....2005. március 30. írta martin
hozzászólások (0)

egy kis reklám
fotók, fotók, fotók

ötleteinket vessük pólóra...

Indul a pólószezon... indulnak az ötletek íme az első....( pumpa ) ezt fújhatjuk.
Nemsokára a kíváló bluedeath -en is (fotók)

Akit érdekel dobjon egy e-mailt pólóért....

2005. március 17. írta martin
hozzászólások (0)

rút kiskacsa
e bájos jelenet a véletlen műve....

2005. március 06. írta martin
hozzászólások (0)

fényfestők
a szilveszter elötti napokban újra leszállt az űrhajó a Matáv székház mellé, ufológusaink nagy örömére... ilyenkor feledjük el az intergalaktikus telekommunikációs díjjakat, inkább csak szálljunk a fényben.....


2005. március 03. írta martin
hozzászólások (0)

akkor gyerünk....
Kedves mindenki, légy üdvözölve elkészült a lap......

Lesz itt minden jótörténetekképek bármi történjen is .....

Na nézzük .... ez most egy próbaképp a folytatáshoz....
2005. március 02. írta martin
hozzászólások (0)